Saturday, January 9, 2016

Saturday, May 23, 2015

feedback dari pengguna Home Formula

ini feedback terbaru dari pengguna yg ikhlas . -terima kasih tuan

Alhamdulillah...batu karang saya dah keluar semasa buang air kecil tadi..besar juga saiznya...4-5 mm...terima kasih dan mudah mudahan tuan sekeluarga diberkati Allah serta diberi kesejahteraan dan dapat terus membantu ramai lg.
- Mei 2015.

Monday, August 25, 2014

Reply Dari Pengguna Home Formula Pecah Batu Karang

Biar lah komen dari pengguna yg menceritakan segala nya ..
ini adalah diantara komen komen yang diterima ..









Tuesday, June 10, 2014

Sakit Batu Karang

Ramai juga mereka mereka yang menderita menahan sakit kerana batu karang, aku tak pernah kena jadi aku tak tau macam rasa sakit tersebut, tetapi menurut depa depa yang selalu call aku, depa kata , memang sakit sangat sangat,  ada seorang brader bagi tau, kalau masa sakit tu , berjalan atas pisau pun tak kan sakit, sebab sakit yang teramat sangat. Saya bersimpati dengan derita yang tuan puan alami. Betoi , saya simpati sangat sangat.

Sebab atas dasar simpati itu , kadang kadang yang telipon aku dari hospital , katanya , masuk wad sebab sakit, dan ada yang mintak aku deliver ubat pecah batu karang 'Home Formula' ini ke hospital , setelah terjumpa blog ini di google, jadi aku deliver jugak, walau pun ada yang call waktu malam.

Ini cuma berlaku di kawasan Lembah Kelang (KL ) saja, tuan tuan yang tinggal jauh jauh jangan pulak call saya mintak deliver jauh jauh, mati ler saya nak deliver jauh jauh, tapi kalau tuan tuan sanggup bayar duit minyak , rasa nya saya boleh delivery jugak. ( maaf bergurau sikit ).


Ada yang bertanya saya, berapa banyak yang perlu di minum untuk menghilang / memecahkan batu karang di pundi kencing, buah pinggang atau pun hempedu ?.
Jawapan nya , bergantung kepada saiz, jumlah dan juga umor batu karang tersebut. kalau saiz besar dan jumlah yang banyak mungkin satu kotak tidak mencukupi. Mungkin perlu menyusuli dengan beberapa kotak kemudian.

Mengikut pengalaman yang diceritakan oleh bekas pesakit yang berjaya memecahkan batu karang dengan cepat, ubat Home Formula Pemecah Batu Karang ini elok di minum bersama dengan air kelapa yang dicampurkan dengan 2 biji limau nipis. Makna nya , mula mula minum air kelapa tersebut , lepas beberapa minit, di ikuti dengan ubat Home Formula Pemecah Batu Karang ini.

Ubat Home Formula Pemecah Batu Karang ini boleh di minum pada bila bila waktu, tetapi paling elok jika diminum sebelum tidor, kerana semasa tidor badan kita sudah tidak bekerja , dengan itu ubat Pemecah Batu Karang ini dapat bertindak dengan lebih berkesan.

Untuk memesan ubat pecah batu karang ini tuan puan boleh menalipon atau sms ke nombor 011-10379834


Semoga hidup tuan puan lebih ceria tanpa sakit batu karang. Order Home Formula Pemecah Batu Karang hari ini tuan kegunaan sendiri atau hadiah kepada mereka mereka yang mengidapi batu karang di pundi kencing , buah pinggang dan hempedu.


tagline : ubat , pecah, batu karang, ubat pecah batu, sakit, buah pinggang, pundi kencing, hempedu,
rawat batu karang, rawat

Thursday, November 21, 2013

Keterangan Produk - Pemecah Batu Karang.

Dalam Masa 24 , derita sakit batu karang akan hilang. Menakjubkan !! Macam tak percaya, Tapi, Alhamdulillah , inilah hakikat yang berjaya dialami oleh ramai pesakit setelah mengambil ramuan ini. Ia di adun daripada petua tradisional amalan turun temurun yang sekian lama dilupakan dan kini Home Formula menemuinya kembali dan menyediakannya dalam bentuk lebih mudah dan ringkas untuk diambil. Ramuan ini dihasilkan daripada beberapa herba dan rempah ratus terpilih dengan campuran sedikit cuma, garam dan air sebagai asas. Alhamdulillah, ia cukup berkesan kerana ramai yang mengambilnya. Pada kebiasaannya, dengan hanya sekali minum sahaja sakit yang dideritai langsung hilang dalam tempoh 24 jam.

Ramuan ini bertindak memecahkan atau melarutkan ketulan batu karang didalam buat pinggang, pundi kencing dan saluran kencing yang akan keluar ketika pesakit membuang air kecil, sementara batu karang didalam hempedu akan keluar melalui sistem penghazaman.

Harga:

  • Harga cuma RM90.00  RM100 (bermula Jan 2016)
  • kos penghantaran RM5.00 (Semenanjung Malaysia) , RM10 (Sabah dan Sarawak) untuk penghantaran posLaju.


Cara penghantaran:

  • posLaju
  • atau boleh pickup sendiri di mana mana kws di Subang Jaya, Selangor atau jumpa di mana mana tempat yang senang untuk berjumpa.
  • tempoh : 2 - 3 hari untuk sampai . bergantung kepada lokasi penghantaran.


Cara untuk membayar:
  • COD ( Cash On Delivery - bila pickup) - Jitra, Kedah. 
  • melalui online transfer ke account:
  1. Maybank -  AZIZAN BIN MD SAID A/C Nombor : 1124-8215-9688


Selepas membuat pembayaran, sila sms/whatsapp  alamat tuan ke  011-10379834

terima kasih , semoga usaha kita berhasil dengan izin Allah, insya Allah.

tag line : ubat , pecah , batu , batu karang, batukarang, pemecah, pemecah batu karang, sakit, hempedu, pundi kencing, pundi, kencing, darah, berdarah , kencing berdarah, sakit kencing, sakit pinggang, buah pinggang,
tagline : ubat , pecah, batu karang, ubat pecah batu, sakit, buah pinggang, pundi kencing, hempedu,
rawat batu karang

Monday, November 18, 2013

Pemecah Batu Karang , Gall Stone Breaker

Kali ini, aku nak memperkenalkan kepada pasaran satu produk untuk mereka yang mengidap penyakit batu karang , samada di pundi kencing atau pun di hempedu.

Ini adalah pengalaman dari isteri aku sendiri yang mengalami tanda tanda awal batu karang, apabila dia mengadu mengalami sakit bila membuang air kecil, dia pun cuba pergi membuat check-up di klinik berdekatan, hasil pemeriksaan doktor, doktor mensyaki ada kemungkinan batu karang, tapi masih diperingkat awal.

Kami menjumpai produk ini, yang perlukan diminum , dan dinasihatkan supaya tidak mengambil apa apa , minum atau makan selama satu jam, selepas mengambil ubat ini, ini bertujuan supaya dia dapat bertindak.

Selepas mengambil 3 botol produk ini, isteri aku tidak merasa apa apa sakit, dan untuk lebih pasti, isteri aku , pergi ke klinik sekali lagi untuk membuat check-up. Hasilnya doktor memberi tahu, sudah tidak ada tanda tanda batu karang. Alhamdulillah.

Mengikut keterangan di kotak produk ini, Ramuan ubat ini dihasilakn daripada beberapa herba dan rempah ratus terpilih dengan sedikit cuka, garam dan air sebagai asas. Ramuan ini bertindak memecahkan atau melarutkan ketulan batu karang di dalam buah pinggah, pundi kencing dan saluran kencing yang akan keluar ketika pesakit membuang air kecil, sementara batu karang di dalam hempedu akan keluar melalui sistem penghazaman.




Beli lah satu pack untuk mereka yang tersayang, dengan harga RM100.00 dan tambah kos penghantaran RM 6.00 untuk semenanjung Malaysia. 
Kirim sms ke nombor 011-10379834 dengan menyertakan nama dan alamat dan nombor telipon untuk dihubungi untuk memesan produk ini.


Beli lah hari ini,,sementara stok masih ada ,  sms pesanan ke nombor telipon 011-10379834.


Semoga hidup orang tersayang lebih ceria tanpa penyakit batu karang.



Cara penghantaran:

  • posLaju
  • atau COD kws Jitra

Cara untuk membayar:
  • COD ( Cash On Delivery - bila pickup)
  • melalui online transfer ke account:
  1. Maybank -  AZIZAN BIN MD SAID A/C Nombor : 1124-8215-9688

Selepas membuat pembayaran, sila sms/whatsapp  alamat tuan ke   011-10379834


terima kasih , semoga usaha kita berhasil dengan izin Allah, insya Allah.



tag line : ubat , pecah , batu , batu karang, batukarang, pemecah, pemecah batu karang, sakit, hempedu, pundi kencing, pundi, kencing, darah, berdarah , kencing berdarah, sakit kencing, sakit pinggang, buah pinggang, 
tagline : ubat , pecah, batu karang, ubat pecah batu, sakit, buah pinggang, pundi kencing, hempedu,
rawat, rawat batu karang